Powered By Blogger

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εκχυλισμα Σπόρων Γκρειπ Φρουτ (GSE)

Το γκρέιπ-φρούτ αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στις μέρες μας εσπεριδοειδή όσον αφορά τις θεραπευτικές του ιδιότητες .Το δέντρο του γκρειπφρούτ πρωτοανακαλύφθηκε τον 17ο αιώνα στο νησί Barbados.Από πολλούς συγκαταλέγεται στις ποικιλίες Shaddock ή Pomelo tree , τα οποία φύονται κυρίως στην Ν. Ασία .Το ύψος του μπορεί να φτάσει από 4 έως 25μ και η ετήσια παραγωγή του κυμαίνεται από 500 έως 700 φρούτα.
 Το έλαιο από την συμπίεση των σπόρων του γκρέιπ-φρούτ , γνωστό διεθνώς ως Grapefruit Seed Extract (GSE) , αρχικά προήλθε από την πρώτη συμπίεση των σπόρων του γκρέιπ-φρούτ . 
 Στις μέρες μας το GSE χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο , από εναλλακτικούς κυρίως γιατρούς , ως ένα φυσικό αντιβιοτικό , αντισηπτικό, απολυμαντικό και συντηρητικό τροφίμων και καλλυντικών . Η ευρεία χρήση του βρίσκει εφαρμογή σε ανθρώπους , ζώα και φυτά με εντυπωσιακά αποτελέσματα , ως ένα ευρέως φάσματος αντιμικροβιακό στερούμενο των παρενεργειών που συνοδεύουν τα περισσότερα χημικά θεραπευτικά. Πολλοί ερευνητές , οι FDA , USDA και το ινστιτούτο Pasteur της Γαλλίας , μετά από μελέτες χρόνων , πιστοποίησαν την αποτελεσματικότητά του , γεγονός που καθιστά έγκυρη και ασφαλή την κυκλοφορία του .



Εκχύλισμα Γκρειπ Φρουτ Citroplus μπορείτε να προμηθευτείτε από το καταστημά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου