Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Παιδική - Βρεφική Σειρά Weleda


Σαμπουάν καλέντουλας & Αφρόλουτρο CALENDULA WASCHLOTION & SHAMPOO

Καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά του μωρού σας με ιδιαίτερη προσοχή, χάρη στα ήπια και φυσικά συστατικά που περιέχει και είναι ιδιαιτέρως απαλό στα μάτια. Πολύτιμο σησαμέλαιο και αμυγδαλέλαιο προστατεύουν από την ξηρότητα και αφήνουν ένα μεταξένια απαλό αίσθημα, διευκολύνοντας το χτένισμα των μαλλιών. Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά και παιδιατρικά πιστοποιημένη και σε περιπτώσεις όπως πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και νευροδερματίτιδα.













Κρέμα καλέντουλας για την αλλαγή πάνας BABYCREME
Προλαμβάνει το σύγκαμα και περιποιείται αποτελεσματικά την ερυθρότητα. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως το μελισσοκέρι, η λανολίνη και το οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύουν από την όξινη υγρασία. Η καλέντουλα ηρεμεί την επιδερμίδα ενώ το πολύτιμο αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο την περιποιούνται και ενισχύουν την ανάπλαση της.












Οδοντόκρεμα για παιδιά
Ο καθαρισμός με την οδοντόκρεμα για παιδιά αποτελεί μια φυσική προφύλαξη από την τερηδόνα για τα δοντάκια του μωρού. Σε περίπτωση κατάποσης ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται, καθώς δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά.












Η εγγύηση μας



Τα προϊόντα για μωρά και για παιδιά της Weleda, υποβάλλονται σε λεπτομερείς δερματολογικές έρευνες και ελέγχονται για την αποτελεσματικότητα τους και για τη φιλικότητα τους προς το δέρμα.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου